Hemma hos Emily Slotte

Hemma hos Emily Slotte

Kreatören och inspiratören Emily Slotte har onekligen ett starkt öga för detaljer. När man besöker hennes sociala medier kan man nästintill drunkna i allt vackert innehåll.
Tidigt i höstas flyttade Emily in i ett nytt hus – en gammal skola från sent 1800-tal. Kolla in hemmet här! Väggen är målad med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, dörren är målad i samma kulör men med LADY Supreme Finish Matt och snickerierna med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull

Emily Slotte

Emily bor tillsammans med sin man, deras tre barn och hunden Franka i Norrtälje, utanför Stockholm. Emily arbetar som content producer, fotograf och stylist, och genom sina sociala kanaler inspirerar hon hundratusentals människor dagligen med sitt vackra innehåll.

Emily har alltid haft ett intresse för inredning och till sina föräldrars förtret, så möblerades hennes rum om stup i kvarten.

– Jag tröttnar fort och att möblera om kan förändra ett helt rum i ett kick, berättar Emily.

Emily njuter i sitt nya hem! Väggen är målad med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, dörren är målad i samma kulör men med LADY Supreme Finish Matt och snickerierna med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull

Den gamla skolan

Nyligen flyttade Emily in i ett nytt hus som byggdes på sent 1800-tal, och som under 1900-talet verkade som skola. En sak är säker i detta hem finns historia, tilltagen takhöjd och vackra originaldetaljer.

Det är en otroligt häftig byggnad och det är väldigt roligt att få börja göra den till vår, även om vi är väldigt måna om att hålla tidsandan intakt, förklarar Emily.

Rofyllt rum! Väggen är målad med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper, dörren är målad i samma kulör men med LADY Supreme Finish Matt och snickerierna med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull

Kolla in Emilys tidigare hem här!

Kulörval

I Emilys tidigare hem målade hon väggarna med LADY Minerals kalkfärg som ger ett unikt och levande uttryck, men i detta hem vill Emily bevara känslan som finns i huset. Därav föll valet på den matta och robusta färgen LADY Wonderwall. Kulörerna går i en mjuk, ljus och klassisk palett med den läckra beigetonen 12182 Gentle Whisper i spetsen, i kombination med den gyllene vittonen 1453 Bomull.

Jag gillar jordnära toner och det ger mig ett lugn att utgå ifrån en sådan färgpalett, berättar Emily.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vacker, matt och robust
  • Extremt slitstark
  • Mycket smutsavvisande
  • Täckgaranti

Mjuk och behaglig palett! Väggen är målad med LADY Wonderwall i 12182 Gentle Whisper och listerna med LADY Supreme Finish Matt i 1453 Bomull

– Vi är supernöjda och älskar hur känslan i huset förstärkts genom kulörerna! Nu har vi hela övervåningen kvar att frästa och det ska bli så roligt att fortsätta arbetet, berättar Emily.

Kolla in när Emily målar om sina köksluckor!

Skåpet är målat med LADY Supreme Finish Matt i 12182 Gentle Whisper.

Ovanvåningen står på tur

Vi ska som sagt påbörja en stor renovering på ovanvåningen, vilket ska bli väldigt spännande och jag ser väldigt mycket fram emot att få uppleva resultatet och dela det med er, berättar Emily.

Ta del av Emilys vackra innehåll och få mer inspiration här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Vacker greige palett hemma hos Ask och Eng

Kine Ask Stenersen och Kristoffer Eng startade köks- och möbeldesignföretaget Ask og Eng 2016 efter att ha byggt hållbara kök…

Cheerful Peach – en fräsch persikofärg

Ett ljust och behagligt uttryck skapas med LADY Pure Color i den fräscha nyansen 1520 Cheerful Peach. Detta är en…

Naturligt och lyxigt i Trädtoppen

Inredningen i Trädtoppen är enkel och asketisk. Gästen ska känna att det är kvalitet i alla led, från gott hantverk…

Inspireras av kärlekens färg

Den 14 februari är det alla hjärtans dag och då vill vi uppvakta någon vi tycker om! Det kan man…

Naturlig färginspiration till fjällstugan

Vem älskar inte den naturliga fjällstugan med varma och rustika inslag? Jag vill bara till stugan på en gång! Och,…

Jasmine älskar beige tonen Sand

Gillar du beige toner? Då kommer du garanterat att älska Jasmines hem! I denna lugna och fridfulla Malmö-lägenhet är varje…