Hemma hos Sara Medina Lind

Hemma hos Sara Medina Lind

Välkomna hem till lifestyle- och inredningsfotografen Sara Medina Lind, och ett hem att inspireras av! Väggarna och snickerierna närmast är målade i 1622 Reflektion. Väggarna målades med LADY Pure Color och snickerierna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad. Sovrummet är målat med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space

Sara Medina Lind

Sara arbetar som lifestyle- och inredningsfotograf som har blivit känd genom många reportage i inredningstidningar och reklamplåtningar. Det var först när Sara började att fotografera design och inredning som hennes intresse växte sig allt starkare, och idag är detta en väldigt stor del av hennes liv. Sara får sin inspiration från människor, ljus, texturer och design, och i många fall all runt omkring henne.

Harmoniskt sovrum! Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space och listerna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad i 1622 Reflektion.

Nytt hem

Nyligen har Sara med sin sambo flyttat till en ny lägenhet.
– När vi klev innanför dörren till det som skulle bli vårt hem, var det kärlek vid första ögonkast, förklarar Sara.

För Sara var det viktigt att alla rum skulle hänga ihop och kulörvalet tog därför tid, då de jämförde flera ljusa och mjuka kulörer innan de beslutade sig.

Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space och listerna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad i 1622 Reflektion.

Avkopplande känsla hemma hos Sara! 

Kulörval

– Vi valde att använda oss av två olika kulörer – en varm kalkfärg till sovrummet och en vit kulör till de resterande rummen. Likadant har alla snickerier samma vita kulör. Vi ville ha en klassisk bas, men samtidigt få in lite värme och textur i sovrummet. Inredaren Pella Hedeby hjälpte oss med den slutgiltiga paletten och vi är jättenöjda med resultatet, förklarar Sara.

Kolla in Pella Hedebys hem här!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

Rofyllt hem i naturnära toner. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space och listerna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad i 1622 Reflektion.

Sista detaljerna

– Jag ser fram emot att få de sista möblerna och inredningsdetaljerna på plats i vårt nya hem, men det kommer att få ta sin tid då vi vill välja varje möbel och detalj med omsorg. Vi planerar även att ge det befintliga köket ett nytt liv genom att måla luckorna i samma kulör som väggarna, vi väntar med spänning på resultatet!

Få mer inspiration från Sara här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Årets färger 2022 – här är färgtrenderna!

Vilka blir årets färgtrender 2022? Vi har frågat Jotuns skandinaviska kulörchef, Nina Klæboe Mørkve, om vilka trender hon ser för…

Välkomna till den färgstarka lägenheten

Välkomna hem till Sara Wright Polmar och hennes färgstarka hem. Kolla in hemmet här och få en rejäl dos av…

Hemma hos Elleonore Fust 

Välkomna hem till kreativa och inredningsintresserade Elleonore Fust. Elleonore studerar till grundskolelärare, men lägger stort engagemang på sitt stora intresse,…

Frodig och grön jul hemma hos Kaia

Härlig julstämning hemma hos Kaia! Väggarna är målade med LADY Pure Color i 7614 Northern Mystic. Grön jul Antikintresserade Kaia…

Harmoniska toner hemma hos Alfa

Alfa Krogh är en trädgårdsentusiast som sprider mycket inspiration och glädje via sina sociala medier. Nu har Alfa nyligen målat…

Skapa julstämning med blommor och varma färger

Det finns mycket som skapar julstämning. Doften av julgran, pepparkakor, glögg – ja listan är lång. Men, vi tycker att…