Hemma hos Sara Medina Lind

Hemma hos Sara Medina Lind

Välkomna hem till lifestyle- och inredningsfotografen Sara Medina Lind, och ett hem att inspireras av! Väggarna och snickerierna närmast är målade i 1622 Reflektion. Väggarna målades med LADY Pure Color och snickerierna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad. Sovrummet är målat med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space

Sara Medina Lind

Sara arbetar som lifestyle- och inredningsfotograf som har blivit känd genom många reportage i inredningstidningar och reklamplåtningar. Det var först när Sara började att fotografera design och inredning som hennes intresse växte sig allt starkare, och idag är detta en väldigt stor del av hennes liv. Sara får sin inspiration från människor, ljus, texturer och design, och i många fall all runt omkring henne.

Harmoniskt sovrum! Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space och listerna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad i 1622 Reflektion.

Nytt hem

Nyligen har Sara med sin sambo flyttat till en ny lägenhet.
– När vi klev innanför dörren till det som skulle bli vårt hem, var det kärlek vid första ögonkast, förklarar Sara.

För Sara var det viktigt att alla rum skulle hänga ihop och kulörvalet tog därför tid, då de jämförde flera ljusa och mjuka kulörer innan de beslutade sig.

Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space och listerna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad i 1622 Reflektion.

Avkopplande känsla hemma hos Sara! 

Kulörval

– Vi valde att använda oss av två olika kulörer – en varm kalkfärg till sovrummet och en vit kulör till de resterande rummen. Likadant har alla snickerier samma vita kulör. Vi ville ha en klassisk bas, men samtidigt få in lite värme och textur i sovrummet. Inredaren Pella Hedeby hjälpte oss med den slutgiltiga paletten och vi är jättenöjda med resultatet, förklarar Sara.

Kolla in Pella Hedebys hem här!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

Rofyllt hem i naturnära toner. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10678 Space och listerna med LADY Supreme Finish i silkematt glansgrad i 1622 Reflektion.

Sista detaljerna

– Jag ser fram emot att få de sista möblerna och inredningsdetaljerna på plats i vårt nya hem, men det kommer att få ta sin tid då vi vill välja varje möbel och detalj med omsorg. Vi planerar även att ge det befintliga köket ett nytt liv genom att måla luckorna i samma kulör som väggarna, vi väntar med spänning på resultatet!

Få mer inspiration från Sara här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Färgglatt och stilfullt hos Amelia Widell

Välkommen hem till inredningsprofilen och MELIMELI-grundaren Amelia Widell! Flytten från takvåning till sekelskiftesvåning fick Amelia att vilja satsa på färg…

Nymålat sovrum hos @bisse

Få in vårkänslorna i sovrummet! Fastighetsmäklaren och kreatören Jannike Nordström, mer känd som @bisse_ på Instagram, gjorde en total makeover…

Elaines och Dennis rosa kök

Många av dagens kök tenderar att gå i ljusa, neutrala pastellfärger. Men varför inte satsa på en mer kulört ton?…

Inspireras av vårens kulörer

Släpp in våren och kickstarta denna härliga årstid med att måla om i ljusa, fräscha nyanser från Jotun LADY! Med…

Hemma hos Sara Biderman

Välkommen hem till stylisten Sara Biderman! Denna eleganta lägenhet i Norrmalm i Stockholm präglas av lugna, dämpade kulörer – en…

Så målar du påskäggen!

Påskägg i alla varianter är något vi förknippar med traditionellt påskfirande. Vi pyntar gärna hemmet med påskägg eller fyller påskäggen…