Kalkfärg ger djup hos Artilleriet

Kalkfärg ger djup hos Artilleriet

Inredningsbutiken Artilleriet ligger i en fantastisk lokal, full av karaktär och känsla, i Göteborg. Läs här hur grundaren, Christian Duivenvoorden, tänkte när väggarna målades i LADY Minerals 8470 Smooth White, ovan.

Före detta stall och ridhus

Artilleriet, en välkänd inredningsbutik i Göteborg, står för en eklektisk blandning av möbler och detaljer. Där finns noggrant utvalda och handplockade vintage-föremål men även ny design, från hela världen.

Butiken ligger i en gammal byggnad från 1800-talet och har från början byggts som stall och ridhus för ett artilleri. –Det är en unik lokal med fantastiska bevarade detaljer, berättar Artilleriets grundare, Christian Duivenvoorden.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Sammanhållet, ljust och luftigt

Lokalen, som har mycket karaktär, består av både äldre obehandlade tegelväggar och nybyggda väggar i gips. För att det skulle kännas sammanhållet målades alla väggar med LADY Minerals kalkfärg i färgen 8470 Smooth White. Kalkfärgen gör att gipsväggarna ser putsade ut och de olika ytorna smälter samman på ett fint sätt, säger Christian.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White.

Christian berättar vidare att det var viktigt att färgen bidrog till att lokalen kändes ljus och luftig men att den ändå fick ett djup. Färgen skulle också fungera ihop med betonggolvet och innertaket i trä.

LADY 8470 Smooth White var precis den färg vi sökte efter och vi tycker att resultatet blev fantastiskt!

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White. Tips! Ett litet kryss efter färgen i vår färgkarta markerar att färgen kan blandas i LADY Minerals.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

LADY 8470 Smooth White

Mjuk och elegant. Precis som namnet säger att den ska vara. Ihop med våra rätta blåtoner är den perfekt – den ger en lugn, mjuk bas som låter accentfärgerna få lysa.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White.

Som ett galleri

Artilleriet är som ett galleri för design och med den neutrala inramningen som LADY 8470 Smooth White ger kan vi lyfta fram våra produkter samtidigt som lokalen blir intressant i sig, avslutar Christian.

– Vi är supernöjda!!!

Artilleriet

Se fler färger som går att få i LADY Minerals här!

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…