Kalkfärg ger djup hos Artilleriet

Kalkfärg ger djup hos Artilleriet

Inredningsbutiken Artilleriet ligger i en fantastisk lokal, full av karaktär och känsla, i Göteborg. Läs här hur grundaren, Christian Duivenvoorden, tänkte när väggarna målades i LADY Minerals 8470 Smooth White, ovan.

Före detta stall och ridhus

Artilleriet, en välkänd inredningsbutik i Göteborg, står för en eklektisk blandning av möbler och detaljer. Där finns noggrant utvalda och handplockade vintage-föremål men även ny design, från hela världen.

Butiken ligger i en gammal byggnad från 1800-talet och har från början byggts som stall och ridhus för ett artilleri. –Det är en unik lokal med fantastiska bevarade detaljer, berättar Artilleriets grundare, Christian Duivenvoorden.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Sammanhållet, ljust och luftigt

Lokalen, som har mycket karaktär, består av både äldre obehandlade tegelväggar och nybyggda väggar i gips. För att det skulle kännas sammanhållet målades alla väggar med LADY Minerals kalkfärg i färgen 8470 Smooth White. Kalkfärgen gör att gipsväggarna ser putsade ut och de olika ytorna smälter samman på ett fint sätt, säger Christian.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White.

Christian berättar vidare att det var viktigt att färgen bidrog till att lokalen kändes ljus och luftig men att den ändå fick ett djup. Färgen skulle också fungera ihop med betonggolvet och innertaket i trä.

LADY 8470 Smooth White var precis den färg vi sökte efter och vi tycker att resultatet blev fantastiskt!

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White. Tips! Ett litet kryss efter färgen i vår färgkarta markerar att färgen kan blandas i LADY Minerals.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

LADY 8470 Smooth White

Mjuk och elegant. Precis som namnet säger att den ska vara. Ihop med våra rätta blåtoner är den perfekt – den ger en lugn, mjuk bas som låter accentfärgerna få lysa.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White.

Som ett galleri

Artilleriet är som ett galleri för design och med den neutrala inramningen som LADY 8470 Smooth White ger kan vi lyfta fram våra produkter samtidigt som lokalen blir intressant i sig, avslutar Christian.

– Vi är supernöjda!!!

Artilleriet

Se fler färger som går att få i LADY Minerals här!

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Grönt och skönt barnrum

Barnrum är enkla och väldigt trevliga att inreda; särskilt när man har något fantastiskt att glädja sig åt. Ofta är…

Hållbar och vacker möbelproduktion

Den norska möbelproducenten Ask og Eng har som grundfilosofi att använda hållbara och vackra naurmaterial i kombination med funktionalitet och…

Harmonisk och genomtänkt färgsättning

Hemma hos Barbro är färgerna genomtänkta och noggrant utvalda. Inte så överraskande, Barbro arbetar bland annat med utvecklingen av färgkartan…

Unik färgupplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skapar en pigg och personlig interiör som osar av sofistikerat självförtroende. Den här kraftfulla färgen…

Bästa färgen till trä och panel

Vägg med rundpanel, målad med LADY Supreme finish matt 5490 Serene Blue, Slät vägg LADY Pure Color 5490 Serene Blue. Den här…

Historien bakom våra nya färger

Färger och känslor är tätt sammanknutna. Därför kan färgerna i ditt hem bidra till att skapa balans och fina upplevelser….

Go to top