Kalkfärg ger djup hos Artilleriet

Kalkfärg ger djup hos Artilleriet

Inredningsbutiken Artilleriet ligger i en fantastisk lokal, full av karaktär och känsla, i Göteborg. Läs här hur grundaren, Christian Duivenvoorden, tänkte när väggarna målades i LADY Minerals 8470 Smooth White, ovan.

Före detta stall och ridhus

Artilleriet, en välkänd inredningsbutik i Göteborg, står för en eklektisk blandning av möbler och detaljer. Där finns noggrant utvalda och handplockade vintage-föremål men även ny design, från hela världen.

Butiken ligger i en gammal byggnad från 1800-talet och har från början byggts som stall och ridhus för ett artilleri. –Det är en unik lokal med fantastiska bevarade detaljer, berättar Artilleriets grundare, Christian Duivenvoorden.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Sammanhållet, ljust och luftigt

Lokalen, som har mycket karaktär, består av både äldre obehandlade tegelväggar och nybyggda väggar i gips. För att det skulle kännas sammanhållet målades alla väggar med LADY Minerals kalkfärg i färgen 8470 Smooth White. Kalkfärgen gör att gipsväggarna ser putsade ut och de olika ytorna smälter samman på ett fint sätt, säger Christian.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White.

Christian berättar vidare att det var viktigt att färgen bidrog till att lokalen kändes ljus och luftig men att den ändå fick ett djup. Färgen skulle också fungera ihop med betonggolvet och innertaket i trä.

LADY 8470 Smooth White var precis den färg vi sökte efter och vi tycker att resultatet blev fantastiskt!

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White. Tips! Ett litet kryss efter färgen i vår färgkarta markerar att färgen kan blandas i LADY Minerals.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

LADY 8470 Smooth White

Mjuk och elegant. Precis som namnet säger att den ska vara. Ihop med våra rätta blåtoner är den perfekt – den ger en lugn, mjuk bas som låter accentfärgerna få lysa.

LADY Minerals 8470 Smooth White

Väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg 8470 Smooth White.

Som ett galleri

Artilleriet är som ett galleri för design och med den neutrala inramningen som LADY 8470 Smooth White ger kan vi lyfta fram våra produkter samtidigt som lokalen blir intressant i sig, avslutar Christian.

– Vi är supernöjda!!!

Artilleriet

Se fler färger som går att få i LADY Minerals här!

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Julstämning i en diskret miljö

Här får du receptet på årets juldrink som passar perfekt till färgen LADY 11173 Humble Yellow! Glaset är Ferm Living Ripples…

Grön jul med Local Green och Mocktails

Vi vill slå ett slag för att prova alkoholfria Mocktails i jul! Vår senaste gröna färg LADY 8546 Local Green är gyllene…

En festkväll i magiska färger

Julstämning med ett fint dukat bord – och den djupa, vackra LADY 20145 Wisdom på väggarna! Magisk julstämning Dekorationer på ett…

Jul i varma färger hos Vibeke

Med den dämpade vackra färgen LADY 20120 Organic Red, skapas en varm julstämning i ett nafs! Se det fina julrummet…

LADY Minerals Kalkfärg – nu i fler färger

Nya färger i LADY Minerals Kalkfärg! Den krökta väggen är målad med 11174 Curious Mind. – Livet är fullt av möjligheter – utforska…

Mjukt och harmoniskt med kontraster

Inredningsbutiken Asplund är målad i den vackra LADY Minerals i kulören LADY 10342 Kalkgrå och LADY Pure Color i S8010-G50Y. Färgerna skapar en…

Go to top