Kolla in lanseringen av LADY REDISCOVER

Kolla in lanseringen av LADY REDISCOVER

I år lanserades den nya färgkartan REDISCOVER genom en stor digital lansering. 

Vi har återupptäckt kulörer och hittat nya sätt att presentera de på!

Lansering av nya LADY-kulörer

När LADY lanserar en ny global färgkarta och nya kulörer brukar vi vanligtvis bjuda in våra största kunder, press, arkitekter, stylister, och så vidare till en fysisk visning. Detta är årets händelse för oss som jobbar med LADY, och vi gläder oss så mycket till det varje år. Men i år behövde vi tänka annorlunda på grund av den rådande situationen. Inte bara i Sverige, utan hela världen när vi i höst lanserar den nya färgkartan. Digital färgkartslansering av LADY REDISCOVER. Här presenterar Lisbeth Larsen och Nina K. Mørkve de nya LADY-kulörerna.

Global digital lansering

I år blev den nya färgkartan presenterad via en digital lansering på vår egen hemsida. Utställningen, som var stylad av Kråkvik & D’Orazio, byggdes upp och filmades i en studio. Nina K. Mørkve, kulörchef i Skandinavien, och Lisbeth Larsen, Jotuns globala kulörchef, guidade tittarna igenom de fyra vackra kulörhistorierna från årets färgkarta REDISCOVER.

Lisbeth Larsen, Jotuns globala kulörchef.

Jannicke Kråkvik och Alessaandro D’Orazio ansvarade för iscensättningen och stylingen av alla bilder i färgkartan, samt utställningen på lanseringen.  

Kulörerna på bilden ovan från vänster: LADY Minerals kalkfärg 12120 Desert Pink, LADY Pure Color 20167 Welcoming Red och LADY Supreme Finish Matt 12118 Hummus.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

1392 Gul Antik och 12118 Hummus kombineras vackert mot den röda nyansen 20167 Welcoming Red i bakgrunden.

Det är inte lätt att presentera kulörer på film, men vårt team löste det på bästa sätt.

It’s a wrap! Efter 16 intensiva timmar i studion är kulörerna presenterade i Skandinavien – och snart för resten av världen.

Om du besöker Köpenhamn innan den 10 oktober kan du uppleva utställningen där. Läs mer och se bilderna från 3 Days of Design här. 

Kulörpalett

Här presenteras kulörerna från det första temat från färgkartan.

Foto: Dag Nordsveen

Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Detta är årets färger 2021!

Årets kulörer 2021 kommer utan tvivel att präglas av året som vi lämnar bakom oss. Jotuns skandinaviska kulörchef, Nina Klæboe…

Det bästa med julen

I år blir julen annorlunda och vi får anpassa oss för ett välmående 2021. Här får du höra hur Emily…

Julens godaste dessert

Vår favoritefterrätt i jul är en läcker cheesecake med julsmaker. Så här gör du julens godaste dessert. Recept och foto:…

Jul i stugan

I år firar Annette Nordstrøm jul i sin stuga. Det nymålade rummet pryds i den vackra plommonfärgen LADY 20145 Wisdom….

Villa Juli Guesthouse

Välkomna till vackra Villa Juli Guesthouse i södra Frankrike. Det färgglada bed and breakfast ligger vackert beläget mitt i en…

Så får du det vackraste julbordet

Gör säsongens vackraste julbord med hjälp av naturens juveler. Bordet är laserat med en strykning av LADY Pure Nature Interiörlasyr…

Go to top