Natural Green – rustik ton för jordnära hem

Natural Green – rustik ton för jordnära hem

Nyheten 8575 Natural Green har blivit mycket populär sen lanseringen – och det av goda skäl! Vi älskar helt enkelt den djupa, men samtidigt jordnära stämningen som denna gröna nyans skapar.

En rustik och harmonisk kulörpalett

Det är bra att bo i gröna rum! De läckra, jordnära nyanserna bidrar till att sprida god energi, glädje och mod i våra hem. Gröna toner upplevs lugnande, uppfriskande och avslappnande för oss människor.

Det är de rustika och jordnära färgharmonierna som utgör fokuset i paletten Naturally Grounded från den nya LADY-färgkartan STORIES. Paletten framhäver naturinspirerade nyanser som säkerställer en harmonisk, personlig touch i hemmet.

Släpp loss din kreativitet och låt nya, jordnära färgkombinationer förvandla ditt hem till en lugn oas.

En hyllning till naturen

8575 Natural Green är en gyllene grön ton, som känns bra att omge sig med. Den kommer att upplevas levande, men ändå bekväm och lugn. Som jämförelse kan den beskrivas som något mörkare och lite mer gyllene än de gröna storsäljarna 8252 Green Harmony och 8469 Green Leaf.

Med 8575 Natural Green kan hemmet spegla omgivningens färger utanför. Den djupa, frodiga gröna tonen ger associationer till det verkliga och bestående.

Kurv med grønnsaker foran vegg malt i LADY 8575 Natural Green

8575 Natural Green är en kulör som kommer att kännas bra att omge sig med. Den är levande, men samtidigt bekväm och lugn. För en supermatt finish och ett exklusivt och behagligt uttryck, målas släta väggar med LADY Pure Color.

Natural Green är en naturlig, grön nyans för ett jordnära liv.

Kjøkken i LADY 11012 RUSTIC BROWN

Mjuka och jordnära kulörkombinationer skapar god harmoni i köket. Väggen är målad med LADY Wonderwall 1276 Soft, skåpsluckorna är målade med LADY Supreme Finish Pure Matt 11012 Rustic Brown. Dörrlisten är målad med LADY Supreme Finish Silkematt i 8575 Natural Green. Taket är målat med LADY Perfection 1276 Soft.

Omslutande färgsättning – även i taket

När vi gör om hemma är det ofta väggfärgen som får vår uppmärksamhet. Taket blir ofta en bortglömd yta – ofta utan eftertanke – trots hur viktigt det är för rummets helhetsintryck.

Att sätta färg på taket kan vara väldigt stämningsfullt, oavsett om du vill ha värme, lekfullhet eller harmoni. Genom att välja samma kulör taket som på väggen, får du en mjuk, modern och gränsfri övergång.

 LADY Perfection

LADY Perfection

Perfekt, helmatt tak
  • Enkel att påföra – utan dropp och spill
  • Vackert och jämnt resultat
  • Täckgaranti

Fina kombinationer med 8575 Natural Green

Denna trevliga gröna tonen blir spännande i möte med många kulörer, men den är extra fin i samspel med de ljusa, neutrala nyanserna 1624 Lätthet och 1024 Tidlös.

Du kan framhäva det gröna och frodiga genom att kombinera den med andra, gyllengröna toner, som  8478 Pale Green och 8565 Hope. I kombination med varandra kommer dessa gröna nyanser skapa en lugn och mysig atmosfär som är bra att vistas i.

Gyllene och gula kulörkombinationer

8575 Natural Green är en tacksam färg när det gäller att hitta bra, fylliga kulörkombinationer. Det vackra djupet accentueras särskilt i kombination med ockratonen 1576 Burnt Ochre från samma kulörpalett. Den går också fint ihop med andr mer gulaktiga toner, som 10245 Ginseng, 1173 Humble Yellow och 12080 Soft Radiance.

Fargepaletten NATURALLY GROUNDED

Kulörerna i Naturally Grounded kan med fördel kombineras för ett enhetligt och jordnära uttryck. Här kombineras LADY Pure Color 1536 Burnt Ochre, en gyllene, terrakotta-liknande ton, med den behagliga LADY Pure Color 8575 Natural Green. LADY Pure Color 10430 Savann är en mjuk och gyllenbrun neutral ton som binder samman kontrastkulörerna på ett fint sätt.

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler samt influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

4947 True Blue – en elegant kick till din interiör

Kulörnyheten Jotun LADY 4947 True Blue från vår nya färgkarta CANVAS är en frisk och ren blåton med omedelbara associationer…

Ny färgkarta från LADY – CANVAS!

Jotun LADY lanserar en ny global färgkarta för 2024 med titeln CANVAS. Här kan du utforska de olika kulörinriktningarna och…

Monokrom kulörharmoni

Den nya färgkartan från Jotun LADY – CANVAS – innehåller många nya, härliga kulörkombinationer och bra tips på hur du…

Vacker minimalism med neutrala nyanser

Den nya färgkartan CANVAS från Jotun LADY innehåller flera nya vackra kulörer. Här kan du läsa mer om hur du…

Ge rummet karaktär med komplementkulörer

Den nya färgkartan från Jotun LADY – CANVAS – innehåller nya, härliga kulörnyanser inspirerade av naturen! Här kan du läsa…

Naturliga kombinationer med närliggande kulörer

Den nya färgkartan CANVAS från Jotun LADY innehåller nya inspirerande kulörter och bra tips på hur du kan skapa behagliga…