NATURALLY GROUNDED – frodig färgharmoni

NATURALLY GROUNDED – frodig färgharmoni

Rustika och jordnära färgharmonier utgör fokuset i temat NATURALLY GROUNDED från LADYs nya färgkarta STORIES. Utforska den naturliga kulörpaletten här!

Väggen är målad med LADY Wonderwall 1276 Soft, köksskåpen är målade med med LADY Supreme Finish Pure Matt 11012 Rustic Brown, dörren är målad med LADY Supreme Finish Silkematt 8575 Natural Green. Taket är målat med LADY Perfection 1276 Soft.

Släpp lös kreativiteten och låt nya, jordnära kulörkombinationer förvandla ditt hem till en lugn oas.

NATURALLY GROUNDED – hyllning till naturen

I LADYs nya färgkarta STORIES presenteras färgberättelsen NATURALLY GROUNDED. Här omfamnas vi av naturinspirerade toner och rustika nyanser som säkerställer god harmoni och en personlig touch i hemmet.

Vegg malt med 1536 BURNT OCHRE fra NATURALLY GROUNDED

Väggen är målad med LADY Pure Color 1536 Burnt Ochre. Detta är en varm, rödaktig ockraton som upplevs snäll och omslutande. Det är något äkta och nästan mineraliskt över denna tonen – den är naturlig, men också livlig. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Rustika nyanser för harmoniska hem

–  Att omge sig med naturinspirerade färger är som balsam för själen – oavsett om det är varma jordfärger, dämpat grönt eller solens mjuka, gula och orangetoner, berättar Lisbeth Larsen, Jotuns globala kulörchef.

– Det spelar ingen roll om du befinner dig på landsbygden eller i hjärtat av storstaden. Naturliga, rustika element och kulörer skapar alltid god harmoni.

Veggen er malt med LADY Pure Color 1276 SOFT

Naturinspirerade kulörer är idealiska när du vill ge interiören en touch av lantlig estetik – eller få in en touch av jordbruk i hjärtat av staden. Väggen är målad med LADY Pure Color 1276 Soft, en gulaktig beigeton som fungerar utmärkt som varm baskulör. Hyllan är målad med LADY Supreme Finish Silkematt 11012 Rustic Brown, och fönstren är målade med LADY Supreme Finish Pure Matt 12123 Contemporary White. Taket är målat med LADY Supreme Finish Halvblank 12123 Contemporary White.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Skönhet handlar inte om perfektion, och en felfri interiör är sällan inspirerande.

Frodig färgharmoni! Väggen är målad med LADY Pure Color 11012 Rustic Brown,

Vegg i LADY 1276 SOFT fra fargekartet STORIES

Den nya kulörpaletten NATURALLY GROUNDED är en hyllning till naturen. Här är väggen målad med den tjusiga, gyllenbeige tonen LADY Pure Color 1276 Soft. I kombination med gröna toner blir denna mjuka baskulören frodig och välkomnande.

Naturen har en lugnande effekt. Även i den mest trafikerade staden kan vi fortsatt skapa rum som framhäver naturens lugn och det rustika livets uppfriskande enkelhet.

Frodiga, botaniska grönfärger skapar avslappande oaser. Denna vackra kalkvägg är målad med LADY Minerals 8183 Örtagård, en gyllene och frodig grönton som skapar liv och härlig fräschör in i interiören. Bordet är målat med LADY Supreme Finish Silkematt 8183 Örtagård. 

Vackra kalkade väggar med unikt kulöruttryck

Varje enskild kulör får ett distinkt och levande utseende med kalkfärgen LADY Minerals.

Det lite rustika och imperfekta utseendet skapar rum med unika färguttryck. Fira glädjen och friheten till att experimentera – kalkfärgens unika struktur bidrar till extra värme och karaktär i hemmet.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

Gang malt med LADY 8575 Natural Green

Det är underbart att bo i ett hem med gröna och jordnära nyanser. Väggen är målad med LADY Pure Color 8575 Natural Green. Denna gyllene gröntonen kommer att upplevas levande, men samtidigt bekvämt och lugnt. 

Fargepaletten NATURALLY GROUNDED

Kulörerna i NATURALLY GROUNDED kan med fördel kombineras för ett enhetligt uttryck. Här kombineras LADY Pure Color 1536 Burnt Ochre, en gyllene terrakotta-liknande ton, med den behagliga LADY Pure Color 8575 Natural Green. LADY Pure Color 10430 Savann är en mjuk och gyllenbrun neutral nyans som binder samman kontrastkulörerna. 

Rustika kulörkombinationer

Kulörerna i NATURALLY GROUNDED är noggrant matchade så att du med säkerhet kan hitta dina egna kombinationer av kulörerna i denna palett. Jotuns kulörchef Lisbeth och hennes team har lagt ned mycket arbete för att hitta de perfekta nyanserna som fungerar bra på stora väggytor – och i kombination med varandra.

Alla våra kulörer utvecklas med unika recept anpassat för Jotuns produkter. Du kan därför vara trygg med att kulören du har valt också är kulören du sen får, när du väljer Jotuns produkter.

Läs mer om färgkartan STORIES.

Läs mer om kulörpaletten SERENE PRESENCE.

Läs mer om kulörpaletten CURATED LIVING.

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Line Klein

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler samt influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Så målar du med LADY Minerals Revive

Väggförnyaren LADY Minerals Revive förvandlar ojämna underlag, som till exempel strukturtapet, glasfiberväv, puts och tegel till ett kalkmatt, mineraliskt utseende….

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…