Skapa en sensommarstämning hemma med Desert Pink

Skapa en sensommarstämning hemma med Desert Pink

Välkomna till detta ljusa och behagliga vardagsrum som är målat i kulören LADY 12120 Desert Pink. Detta är en dämpad, gyllene rosaton med en hint av persika. 

Varm och tillmötesgående atmosfär

LADY 12120 Desert Pink har blivit en favorit hos många, då den bidrar till att skapa en lugn och inspirerande miljö. Helt enkelt ett hem att trivas i.

LADY 12120 Desert Pink är en gyllene rosa nyans. Denna kulör kan också beskrivas som en persikaton, då den har klara gyllene undertoner av rosa. Här kan du läsa vad vår kulörchef Lisbeth Larsen anser om kulören.

12120 Desert PinkSkapa dynamik med olika ytor

Väggen bakom skänken är målad med LADY Minerals kalkfärg som ger ett taktilt och unikt uttryck, samt skapar en spännande kuliss. Väggen vid spisen är å andra sidan målad med LADY Wonderwall som ger en slitstark och tvättbar yta – perfekt till utsatta områden såsom vid spisen, i köket eller hallen. Det är fint att kombinera samma kulör men med olika väggfärger, då du får en spännande dynamik.

Varma och rustika nyanser skapar en speciell atmosfär. Väggarna är målade i LADY 12120 Desert Pink.  Spisen är målad med LADY Wonderwall i LADY 9918 Klassisk Vit.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vacker, matt och robust
  • Extremt slitstark
  • Mycket smutsavvisande
  • Täckgaranti

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

En bra partner

LADY 12120 Desert Pink är enkel att kombinera med olika beige- och gråtoner, och passar därför bra till inredning och möbler i denna färgskala. Den är även väldigt vacker till djupare toner, såsom till en mörk köksinredning.

LADY 12120 Desert Pink är en varm och tillmötesgående kulör som passar till mycket!

Foto och styling: Annette Nordstrøm

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Möt Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Välkomna hem till Emma Johansson som driver kontot @WhatDecoratesMyDay. Låt dig inspireras av hennes hem, stil och nymålade snickerier i…

Hemma hos inredningsdesignern

Välkomna hem till inredningsdesignern Christina Pettersen Skjevik. Hemma hos Christina går kulörvalen i en behaglig skala som ger lugn och…

Hemma hos Ida Gran-Jansen

Välkomna hem till mat- och bakexperten Ida Gran-Jansen! Här kombineras dämpade toner i en läcker harmoni. Väggarna är målade med…

Så lyckas du med bredspackling av väggar

Nu kan alla få ett jämnt och vackert resultat betydligt enklare än tidigare! – Läs om våra nya, suveräna rullspackel…

Vårlika pasteller

Välkomna hem till Annette Nordstrøms personliga hem! Gör dig redo för en rejäl dos av vårkänslor och pasteller.  Ny energi…

Ett drömkök i dämpade nyanser

Ett drömkök i tidlös design. – Kristin och Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, och det vackra köket…