Skapa en sensommarstämning hemma med Desert Pink

Skapa en sensommarstämning hemma med Desert Pink

Välkomna till detta ljusa och behagliga vardagsrum som är målat i kulören LADY 12120 Desert Pink. Detta är en dämpad, gyllene rosaton med en hint av persika. 

Varm och tillmötesgående atmosfär

LADY 12120 Desert Pink har blivit en favorit hos många, då den bidrar till att skapa en lugn och inspirerande miljö. Helt enkelt ett hem att trivas i.

LADY 12120 Desert Pink är en gyllene rosa nyans. Denna kulör kan också beskrivas som en persikaton, då den har klara gyllene undertoner av rosa. Här kan du läsa vad vår kulörchef Lisbeth Larsen anser om kulören.

12120 Desert PinkSkapa dynamik med olika ytor

Väggen bakom skänken är målad med LADY Minerals kalkfärg som ger ett taktilt och unikt uttryck, samt skapar en spännande kuliss. Väggen vid spisen är å andra sidan målad med LADY Wonderwall som ger en slitstark och tvättbar yta – perfekt till utsatta områden såsom vid spisen, i köket eller hallen. Det är fint att kombinera samma kulör men med olika väggfärger, då du får en spännande dynamik.

Varma och rustika nyanser skapar en speciell atmosfär. Väggarna är målade i LADY 12120 Desert Pink.  Spisen är målad med LADY Wonderwall i LADY 9918 Klassisk Vit.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

  • Vacker, matt och robust
  • Extremt slitstark
  • Mycket smutsavvisande
  • Täckgaranti

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

En bra partner

LADY 12120 Desert Pink är enkel att kombinera med olika beige- och gråtoner, och passar därför bra till inredning och möbler i denna färgskala. Den är även väldigt vacker till djupare toner, såsom till en mörk köksinredning.

LADY 12120 Desert Pink är en varm och tillmötesgående kulör som passar till mycket!

Foto och styling: Annette Nordstrøm

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

4947 True Blue – en elegant kick till din interiör

Kulörnyheten Jotun LADY 4947 True Blue från vår nya färgkarta CANVAS är en frisk och ren blåton med omedelbara associationer…

Ny färgkarta från LADY – CANVAS!

Jotun LADY lanserar en ny global färgkarta för 2024 med titeln CANVAS. Här kan du utforska de olika kulörinriktningarna och…

Monokrom kulörharmoni

Den nya färgkartan från Jotun LADY – CANVAS – innehåller många nya, härliga kulörkombinationer och bra tips på hur du…

Vacker minimalism med neutrala nyanser

Den nya färgkartan CANVAS från Jotun LADY innehåller flera nya vackra kulörer. Här kan du läsa mer om hur du…

Ge rummet karaktär med komplementkulörer

Den nya färgkartan från Jotun LADY – CANVAS – innehåller nya, härliga kulörnyanser inspirerade av naturen! Här kan du läsa…

Naturliga kombinationer med närliggande kulörer

Den nya färgkartan CANVAS från Jotun LADY innehåller nya inspirerande kulörter och bra tips på hur du kan skapa behagliga…