Unik färgupplevelse med LADY Pure Color

Unik färgupplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skapar en pigg och personlig interiör som osar av sofistikerat självförtroende. Den här kraftfulla färgen finns med i vår nya färgkarta och för tankarna till blå himmel och öppet hav. Här är den kombinerad med LADY Pure Color 1462 Grå Skiffer.

Unik färgupplevelse

Med den supermatta finishen i LADY Pure Color, kommer varje färg till sin rätt. LADY Pure Color ger rummet en speciell atmosfär. Väggarna får ett supermatt, mjukt och exklusivt utseende. Färgen är slitstark och du får garanterat bra täckning på två strykningar. – Och, för dig som vågar använda de lite mer kulörta färgerna – då ska du välja denna.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Grundligt testad

Att skapa målarfärg av högsta kvalitet kräver de bästa ingredienserna, de mest avancerade blandningsteknikerna och en känsla för estetik. Alla färger måste vara vackra på stora väggytor och framstå lika under alla ljusförhållanden. För att uppnå detta utan att göra avkall på täckförmåga och slitstyrka, har alla våra färger genomgått krävande tester.

20144 Grounded Red

LADY Pure Color 20144 Grounded Red knyter an till det jordnära och äkta och låter oss hämta styrka och stabilitet i vårt eget hem.

Ny färgkarta

Vi firar 2020 genom att lansera 12 helt nya färger från LADY. Var och en av färgerna har en tydlig karaktär och sin egen personlighet och de skapar helt unika atmosfärer. De nya färgerna är fint avstämda med åtta tidlösa nyanser som tillsamman ger dig ett otal harmoniska kombinationsmöjligheter, för ett vackert och personligt hem. Läs mer om vår hyllning till färgen här.

2024 Senses + 20142 Daydream

Vägg LADY Pure Color 2024 Senses, nischen LADY Pure Color 20142 Daydream.

Vår vackraste färg någonsin är supermatt, med ett exklusivt utseende. LADY Pure Colors behagliga och supermatta finish ger en unik och vacker färgupplevelse. Äktheten i färgerna kommer till sin rätt, helt utan glans.

 

Styling: krakvikdorazio.no | Foto: lineklein.com

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

Grönt och skönt barnrum

Barnrum är enkla och väldigt trevliga att inreda; särskilt när man har något fantastiskt att glädja sig åt. Ofta är…

Hållbar och vacker möbelproduktion

Den norska möbelproducenten Ask og Eng har som grundfilosofi att använda hållbara och vackra naurmaterial i kombination med funktionalitet och…

Harmonisk och genomtänkt färgsättning

Hemma hos Barbro är färgerna genomtänkta och noggrant utvalda. Inte så överraskande, Barbro arbetar bland annat med utvecklingen av färgkartan…

Bästa färgen till trä och panel

Vägg med rundpanel, målad med LADY Supreme finish matt 5490 Serene Blue, Slät vägg LADY Pure Color 5490 Serene Blue. Den här…

Historien bakom våra nya färger

Färger och känslor är tätt sammanknutna. Därför kan färgerna i ditt hem bidra till att skapa balans och fina upplevelser….

Inrednings- och designdagar i Oslo

LADY Minerals Revive i den nya färgen 11175 Adventure – visad hos Kollekted by i Oslo under Designers Saturday. Foto: Elisabeth…

Go to top