Unik färgupplevelse med LADY Pure Color

Unik färgupplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skapar en pigg och personlig interiör som osar av sofistikerat självförtroende. Den här kraftfulla färgen finns med i vår nya färgkarta och för tankarna till blå himmel och öppet hav. Här är den kombinerad med LADY Pure Color 1462 Grå Skiffer.

Unik färgupplevelse

Med den supermatta finishen i LADY Pure Color, kommer varje färg till sin rätt. LADY Pure Color ger rummet en speciell atmosfär. Väggarna får ett supermatt, mjukt och exklusivt utseende. Färgen är slitstark och du får garanterat bra täckning på två strykningar. – Och, för dig som vågar använda de lite mer kulörta färgerna – då ska du välja denna.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Grundligt testad

Att skapa målarfärg av högsta kvalitet kräver de bästa ingredienserna, de mest avancerade blandningsteknikerna och en känsla för estetik. Alla färger måste vara vackra på stora väggytor och framstå lika under alla ljusförhållanden. För att uppnå detta utan att göra avkall på täckförmåga och slitstyrka, har alla våra färger genomgått krävande tester.

20144 Grounded Red

LADY Pure Color 20144 Grounded Red knyter an till det jordnära och äkta och låter oss hämta styrka och stabilitet i vårt eget hem.

Ny färgkarta

Vi firar 2020 genom att lansera 12 helt nya färger från LADY. Var och en av färgerna har en tydlig karaktär och sin egen personlighet och de skapar helt unika atmosfärer. De nya färgerna är fint avstämda med åtta tidlösa nyanser som tillsamman ger dig ett otal harmoniska kombinationsmöjligheter, för ett vackert och personligt hem. Läs mer om vår hyllning till färgen här.

2024 Senses + 20142 Daydream

Vägg LADY Pure Color 2024 Senses, nischen LADY Pure Color 20142 Daydream.

Vår vackraste färg någonsin är supermatt, med ett exklusivt utseende. LADY Pure Colors behagliga och supermatta finish ger en unik och vacker färgupplevelse. Äktheten i färgerna kommer till sin rätt, helt utan glans.

 

Styling: krakvikdorazio.no | Foto: lineklein.com

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

Våra bästa tips på förnyelse med färg!

Skapa magi i inredningen genom att använda färger! LADY Pure Color 5489 Free Spirit är en optimistisk färg som är vacker i…

TED SPACE – Vår framtida bostad?

I utställningen Ted Space, under Stockholm design week, visade Hanna Nova hur hon tror att vi kommer leva och bo…

Naturligt vackert i stugan

Ta in naturen i inredningen och skapa den härliga stämning du vill ha i stugan. Familjestuga i fina omgivningar Denna…

Modern stuga i vackra färger!

De stora fönsterdörrarna kan skjutas helt åt sidan och skillnaden mellan ute och inne suddas ut. Inte konstigt att familjen…

Vårigt hem i grönt och blått!

Hemma hos Henriette Aaberg-Hansen lyser vintersolen in och kastar skuggor på de nymålade väggarna, ett litet hopp om att våren inte…

Nya stugpaletter från LADY!

Vi glädjer oss åt att inspirera dig med tre nya, vackra färgpaletter till din stuga, från LADY. Bilden ovan är…

Go to top