Vacker förnyelse av hemmet med färg

Vacker förnyelse av hemmet med färg
Måla i en färg för harmonisk och sömlös förnyelse:  LADY 0280 Caravan är en gulbrun ockraton. Trappan är målad med LADY Supreme Finish i matt glansgrad, och väggarna med LADY Pure Color.⁠ 

Inspirerande och förnuftig förnyelse med färg

Vi är inne i en tid då vi blir mer och mer kritiska till konsumtion, och är mer måna om att ta vara på våra saker och upptäcka värdet i det vi har. Genom att måla interiör och möbler vårdar du det du redan har samtidigt som du kanske får efterlängtad förnyelse.

LADY Supreme Finish är vår absolut bästa färg till trä och panel.  Hela LADY Supreme Finish-serien är nu ny och förbättrad, med utvecklade påföringsegenskaper som ger suveränt utflyt och en vacker yta på panel, dörrar, lister, möbler och fönsterkarmar. LADY Supreme Finish ger en hård, tvättbar och robust yta, vilket betyder att ytor som utsätts för slitage håller sig vackra länge.

JOTUN_LADY_12182-Gentle-Whisper_Antique-Brass_Frostroyk

Bordet på bilden är förnyat med LADY Supreme Finish i färgen 2011 Antique Brass, Silkematt glansgrad. Väggarna är målade med LADY Wonderwall i färgen 12182 Gentle Whisper. Taket är målat med LADY Perfection i kulören 1376 Froströk.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Avgörande att använda bra produkter

LADY Supreme Finish suveräna kvalitet gör att den är perfekt att använda till att förnya möbler. Med suverän utflytning gör den det enklare att få en mämn och vacker yta utan penselränder. Eftersom den också är extremt slitstark fungerar den väldigt bra till ytor som utsätts för mycket slitage, som t.ex köksinredning, bord och stolar. Ett bra sätt att ge nytt liv till gamla skatter.

LADY 1376 Frostrøyk_LADY 12180 Present

Skapa rum för välmående och detaljer i dina favoritfärger, för att sätta en unik prägel på ditt hem. Skåpet är målat med LADY Supreme Finish i färgen LADY 1376 Froströk. Väggarna runt skåpet är målade med LADY Pure Color i samma färg. Väggen i framkant är målad med LADY Pure Color i färgen 12180 Present. 

De unika egenskaperna hos LADY Supreme Finish gör det enkelt att uppnå ett vackert resultat, även vid mer krävande målningsjobb.

LADY 20184 Thoughtful

Snygg och sober förnyelse med färg i den nya kulören LADY 20184 Thoughtful. Väggen är målad med vår supermatta väggfärg LADY Pure Color. Hyllan är målad med LADY Supreme Finish i matt glansgrad.

Lek med glansgraderna

LADY Supreme Finish finns i fyra glansgrader: pure matt, silkematt, halvblank och superblank. Färgupplevelsen varierar beroende på vilken glansgrad du väljer. Ju blankare en färg är, desto mer ljus reflekteras och därmed uppstår också både reflektioner och skuggeffekter. Det är orsaken till att många väljer blanka ytor på lister och fönster.

Att måla fönster i samma färg som väggen, men i en annan glansgrad, ger ett spännande och enhetligt uttryck i rummet.  

LADY 1303 Observe

Det här vackra rummet är målat med kulören LADY 1303 Observe på alla ytor. Fönstren är målade med LADY Supreme Finish i halvblank glansgrad. Väggarna är målade med vår supermatta väggfärg LADY Pure Color och taket är målat med takfärgen LADY Perfection.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Medvetna färgval

Färgvalen berättar något om vilka vi är och hur vi uppfattar världen runtomkring oss. De kulörer vi omger oss med påverkar oss i vår vardag, även om vi inte alltid är så medvetna om det. Använd kulörer för att skapa ett inspirerande hem som ger fantasin spelrum! Hämta inspiration från den senaste färgkartan från LADY här.

Vacker hylla, målad i samma färg som väggen med LADY Supreme Finish Matt 2040 Ljus Granit. Vägg: LADY Pure Color 2040 Ljus Granit. Vägg till vänster: LADY Pure Color 1376 Froströk.

Tänk på miljön när du har målat klart

Det går bra att återanvända både penslar och rullar. Se till att ta hand om utrustningen väl efter att du har målat klart och tvätta penslar och rullar ordentligt, så att du inte kastar fullt användbara verktyg utan kan återanvända dem nästa gång du ska måla om hemma. Läs mer om hur du tar hand om verktyg och färgburkar här.

LADY 6378 Iconic

Vacker förnyelse med LADY 6378 Iconic på väggar och fönster.

Läs mer om förnyelse av gamla möbler med LADY Supreme Finish här!

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…