2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg som passar just dina behov. Med kulörnyheten 2224 Indi Pink från nya färgkartan CANVAS får du en nyans av rosa som vi hoppas kunna falla dig i smaken.

Bilden ovan: Har du en neutral interiör bestående av grått, vitt och svart kommer nyheten 2224 Indi Pink fungera väldigt bra. Väggen är målad med LADY Pure Color 2224 Indi Pink och panelen med LADY Supreme Finish Pure Matt 2224 Indi Pink.

Neutral baskulör eller rosa accentfärg

2224 Indi Pink är en dämpad, gyllene rosa ton. Kulören är av sådan karaktär att den fungerar som en fin baskulör – en färgad neutral kan man också säga – speciellt om du målar väggar, lister och tak i samma kulör. Samtidigt kan den verkligen sticka ut och upplevas väldigt rosa om du målar lister och tak i vitt.

Jotun LADY Pure Color rosa väggfärg och snickerifärg LADY Supreme Finish 2224 Indi Pink

Måla gärna hela väggen med vår rosa nyhet. Ska du måla en slät vägg rekommenderar vi vår mattaste väggfärg LADY Pure Color. För snickerier, som denna bröstpanel till exempel, är vår snickerifärg LADY Supreme Finish det rätta valet. LADY Supreme Finish finns i fyra olika glansgrader! Denna panel är målad med LADY Supreme Finish i den mattaste glansgraden Pure Matt.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt, exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Jotun LADY Pure Color rosa väggfärg och snickerifärg LADY Supreme Finish 2224 Indi PinkRosa panelvägg och greige soffa – en oslagbar kombination. Väggen är målad med LADY Pure Color 2224 Indi Pink och panelen med LADY Supreme Finish Pure Matt 2224 Indi Pink.

Härliga färgkombinationer med greige

En rosa nyans som 2224 Indi Pink bjuder på flera spännande färgkombinationer. Ett säkert kort är att kombinera den med beige färger, där kulören verkligen kommer till sin rätt. Tillsammans med exempelvis 12075 Soothing Beige, en av våra mest populära kulörer, skapar kulörerna ett sobert och neutralt uttryck. Om du både vill göra trygga och säkra kulörval, men samtidigt våga gå på en ny färg – testa gärna vår rosa nyhet i kombination med en av våra beige färger.

Jotun LADY Pure Color beige väggfärg 12075 Soothing Beige. Rosa snickerifärg LADY Supreme Finish 2224 Indi Pink

Rosa och beige i kombination. Spännande, nytänkande och härligt! Väggen är målad med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige och hyllan med LADY Supreme Finish Pure Matt 2224 Indi Pink.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt, exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

2224 Indi Pink är också fin att kombinera med andra olika, neutrala beige- och gråtoner, så väl som med mer kulörta toner av grönt och rött. Och även om kulören är rosa är den inte lika ”läskig” att färgsätta med som med andra mer poppiga, rosa färger.

JOTUN LADY Indi Pink Mexico Soothing Beige kulörprover från färgkartan CANVAS

Som vi ser fungerar 2224 Indi Pink otroligt bra tillsammans med greige nyanser. Men se så spännande den blir tillsammans med 0288 Mexico som finns i vår nya färgkarta CANVAS.

Samma ton, olika intensitet

Kulörer i samma kulörton men med olika intensitet, som dämpade 2224 Indi Pink och den djärva 20217 Muted Coral, skapar en spännande interiör. Se hur vackert det blir med korallröda lister mot den rosa väggen i bakgrunden! Lägger du till den varma neutralen 12075 Soothing Beige får du ett mer sobert uttryck.

JOTUN LADY Soothing Beige Muted Coral Indi Pink

Spännande färgkombination! Den främre väggen är målad med LADY Pure Color 12075 Soothing Beige och listerna med LADY Supreme Finish Silkematt 20217 Muted Coral. Vackert med olika glansgrader på vägg och snickerier för en extra dimension! Den bakre väggen är målad LADY Pure Color och panelen med LADY Supreme Finish Pure Matt – båda i 2224 Indi Pink.

Indi Pink som detaljkulör

Om du vill testa vår nya rosa nyans, men inte vill gå ”all in”, kan du välja att måla en detalj istället för en hel vägg. 2224 Indi Pink gör sig riktigt bra som en detaljkulör på till exempel en pall, hylla eller piedestal. På det sättet skapar du en spännande och iögonfallande interiör som är annorlunda, men som inte skriker efter uppmärksamhet från hela rummet.

JOTUN LADY Soothing Beige Indi Pink Mexico

Väggen är målad med LADY Pure Color i 12075 Soothing Beige, medan piedestalerna har fått 2224 Indi Pink målad med LADY Supreme Finish Pure Matt. Kvadraten är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 0288 Mexico. Vacker och speciell palett!

I vår senaste färgkarta CANVAS presenterar vi 23 interiörkulörer för 2024. Se alla kulörerna och bli inspirerad här.

Vill du få nyheter, inspiration och tips till din mejl? Prenumerera på vårt nyhetsbrev här.

 

Styling: Kråkvik/DÓrazio

Foto: Anders Schønnemann 

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler samt influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…