7 vackra färgkombinationer till badrummet

7 vackra färgkombinationer till badrummet

Ny, vacker matt färg till badrummet

Nu kan du äntligen ha matta vackra väggar även i badrummet. Med LADY Aqua våtrumsfärg får du vackra silkesmatta våtrumsväggar och kan byta kulör utan någon större insats. Det gör att du kan byta uttryck och följa kulörtrender på ett helt annat sätt. LADY Aqua ingår i Jotuns våtrumsgodkända system. Läs mer om LADY Aqua här.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Här får du förslag på sju vackra kulörkombinationer beroende på vilken stil du vill ha i badrummet.

Badrum nr 1

En behaglig palett med blågröna minttoner och kyligare grå toner som skapar ett fräscht uttryck i badrummet. Läckert i kombination med kulörer som rent vitt, mörkare grå toner och dämpade blå toner. Intill Minty Breeze och Vit Poesi bör man ha rena, neutrala vita toner på ev. kakel, detaljer och möbler om vitt är en aktuell kulör i rummet, som 9918 Klassisk Vit. Undvik gyllenvita och beige toner här. Intill 6325 Balans fungerar rent vitt, gyllenvitt, grått, beige och brunt fint.

7 vackra färgkombinationer till badrummet

LADY Aqua Våtrumsfärg i kulören LADY 7163 Minty Breeze

Är du sugen på ett trendigt badrum som inte kostar för mycket?

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Badrum nr 2

En turkosblå palett för alla som vill ha ett daggfriskt badrum! Svala, friska kulörer skapar en lätt atmosfär och är fina ihop med vitt, grått och djupare blåturkosa kulörtoner.

7 vackra färgkombinationer till badrummet

En vägg med LADY Aqua 4423 Källa blir tuff med en målad pall eller bänk i LADY Supreme Finish 5159 Retroblå eller 5180 Oslo.

Badrum nr 3

Här ser du två av våra populäraste gråtoner, 1032 Grå Harmoni och 1462 Grå Skiffer, i kombination med den ”mjuka” svarta kulören 9938 Naturligt Svart. Gråtonerna är varma och gyllengrå och fungerar med vita toner som 9918 Klassisk Vit, 1624 Lätthet, 1001 Eggvit och 1453 Bomull. På grund av sin lite varma ton är det många som har dessa två som sina grå favoriter. Intill kalla grå toner och neutrala toner kan dessa grå toner se gulaktiga och lite ”smutsiga” ut, så försök undvika det.

7 vackra färgkombinationer till badrummet

LADY Aqua Våtrumsfärg 9938 Naturligt Svart

Badrum nr 4

En ljus och mild palett med svaga grå toner. Här känner man att alla kulörer har en liten gyllene och varm ton över sig. Kulörerna är för övrigt otroligt läckra ihop med gråtonerna 1032 Grå Harmoni och 1462 Grå Skiffer, som man kan läsa om ovan. De ljusa grå tonerna är också populära intill en del av de populära dämpade blå tonerna, som Kvällshimmel, Dunkelgrå och Deco Blue för den som vill ha ett badrum med blå inslag.

Elisabeth Heier valde 1024 Tidlös

Elisabeth Heier valde LADY Aqua i färgen 1024 Tidløs, då hon renoverade sitt badrum. Foto: Elisabeth Heier.

Fem vackra målade badrum

Badrum nr 5

Paletten för dig som älskar milda grå toner och varma, djupare blå toner. 0394 Varmgrå är en mild och varm grå ton som många har förälskat sig i. Den är läcker ihop med ljusare varianter som 10679 Washed Linen eller en djupare, mild grå kulör som 1352 Form. 4629 Skuggblå är en blågrå kulör med klar röd underton och som därför framstår som varm i tonen. För den som vågar sig på ett helt mörkt, blått badrum är 4477 Deco Blue en fantastisk kulör.

7 vackra färgkombinationer till badrummet

LADY Aqua Våtrumsfärg 4477 Deco Blue

Se det här exotiska badrummet.

Badrum nr 6

Många älskar dessa beige och bruna toner och den varma stämningen de ger. Kulörerna utgör en bra bas för mer färgstarka kulörer som rostrött, varmt blått eller mörkt brunt. Roströda toner kan skapa en varm och orientalisk stil, medan blå kan göra uttrycket mer klassisk. Kulörer som 1140 Sand och 1931 Kokos kan vara fina beige kombinationer intill. Läckert till en rad olika träsorter och ytor med varma kulörer. Här kan man alltså skapa olika atmosfärer i rummet.

7 vackra färgkombinationer till badrummet

LADY Aqua Våtrumsfärg 10678 Space

Badrum nr 7

För den som vill ha ett mer färgrikt och fräscht badrum är grönt och rosa viktiga kulörer den här säsongen. Och det är ju utan tvekan något speciellt med gröna toner och energin de ger! Grönt är frodigt, svalt och behagligt på en och samma gång. I kombination med läckra gröna växter får de rummet att framstå som otrolig levande! Med målade väggar i badrummet kan man byta kulör utan någon större insats. Det gör även att man kan byta uttryck och följa kulörtrender på ett helt annat sätt. I år är rosa viktigt, och det är utan tvekan både läckert och feminint i badrummet. I den här paletten hittar du också vår helt neutrala vita kulör 9918 Klassisk Vit – den vita tonen för er som vill ha det helt vitt och rent. Inga gula, röda eller blå undertoner här. Bara vitt. Men kom också ihåg att ta hänsyn till ev. vita toner i badrumsinredningen, på kaklet m.m.

7 vackra färgkombinationer till badrummet

LADY Aqua Våtrumsfärg 2782 Deco Pink

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti
Jotun Nina
Jotun Nina

Jotun Nina – Nina Klæbo Mørkve | Skandinavisk Kulörchef Jotun

Nina har alltid full koll på de senaste trenderna. Hon trollar fram de allra vackraste färgkombinationerna och hennes kulörråd är alltid träffsäkra. Tillsammans med LADY-teamet tar hon gång på gång fram de vackraste kulörerna och färgkartorna.

Grönt och skönt barnrum

Barnrum är enkla och väldigt trevliga att inreda; särskilt när man har något fantastiskt att glädja sig åt. Ofta är…

Hållbar och vacker möbelproduktion

Den norska möbelproducenten Ask og Eng har som grundfilosofi att använda hållbara och vackra naurmaterial i kombination med funktionalitet och…

Harmonisk och genomtänkt färgsättning

Hemma hos Barbro är färgerna genomtänkta och noggrant utvalda. Inte så överraskande, Barbro arbetar bland annat med utvecklingen av färgkartan…

Unik färgupplevelse med LADY Pure Color

LADY Pure Color 4863 Statement Blue, skapar en pigg och personlig interiör som osar av sofistikerat självförtroende. Den här kraftfulla färgen…

Bästa färgen till trä och panel

Vägg med rundpanel, målad med LADY Supreme finish matt 5490 Serene Blue, Slät vägg LADY Pure Color 5490 Serene Blue. Den här…

Historien bakom våra nya färger

Färger och känslor är tätt sammanknutna. Därför kan färgerna i ditt hem bidra till att skapa balans och fina upplevelser….

Go to top