LADY Minerals Revive väggförnyare i nya unika kulörer

LADY Minerals Revive väggförnyare i nya unika kulörer

Nu finns LADY Minerals Revive i nya unika kulörer! Kulören på bilden är 1288 Granskugga som är målad med LADY Minerals Revive. Foto: Annette Nordstrøm.

LADY Minerals Revive finns nu i över 70 LADY-kulörer!

Unika kulörer och flera nyheter

Varje gång vi lanserar en ny färgkarta utvecklar vi även nya, vackra kulörer som är speciellt anpassade efter de olika LADY-produkterna. Från den senaste färgkartan LADY Together, kan du få hela 23 av kulörerna i LADY Minerals Revive. Totalt har vi över 70 kulörer tillgängliga i produkten.

LADY-Minerals-Revive-Serene-Blue-soverom

Vägg: LADY Minerals Revive i 5490 Serene Blue, en blågrön kulör. Vår senaste blåton 5516 Iron Blue har ett grått skimmer över sig, och finns tillgänglig i LADY Minerals Revive.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • naturlig, mineralisk väggrenovering
 • levande yta med ett unikt färguttryck
 • tidsenlig renovering
 • kommer i utvalda LADY-kulörer

Jämnar ut ojämna underlag

LADY Minerals Revive är väggförnyaren som förvandlar väggar med glasfiberväv eller andra ojämna underlag till släta, kalkade väggar. En bra lösning till dig som vill förnya väggarna på ett smart sätt och få ett rustikt uttryck.

Ska du måla med LADY Minerals Revive? Läs detta innan!

LADY Minerals ReviveVäggen är målad med LADY Minerals Revive i 1876 Vitt Te. Detta är en av de nya kulörerna från färgkartan LADY TOGETHER. – Foto: Margaret M. de Lange.

Nya kulörer i LADY Minerals Revive

Från vår senaste färgkarta LADY TOGETHER går det att bryta hela 23 kulörer i LADY Minerals Revive. Här ser du kulörerna från temat Embrace – rustika och gyllene kulörer som är väldigt läckra i kalkfärg.

Kulörerna kan komma att differentiera lite från kulörproverna med LADY Minerals Revive. Vi har tyvärr inte bilder på alla kulörer med LADY Minerals Revive, men hoppas att detta kan inspirera trots det.  

Lady Minerals Revive 20046 Savanna SunsetMedelhavsstämning med gyllene rosatoner! Väggen är målad med LADY Minerals Revive i 20046 Savanna Sunset. Fler bilder hittar du här! Foto: Dag Nordsveen.

Från temat Cherish är det 8 nya kulörer som kan brytas i LADY Minerals Revive.

Du hittar en komplett lista över alla kulörer som finns tillgängliga i LADY Minerals Revive här!

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • naturlig, mineralisk väggrenovering
 • levande yta med ett unikt färguttryck
 • tidsenlig renovering
 • kommer i utvalda LADY-kulörer

I det sista temat Playful finns det sju kulörer som kan brytas i LADY Minerals Revive. Njut av glada gröntoner, turkos- och vackra lavendeltoner!

JOTUN_LADY_20186-Lavender-Touch_HopeKulörerna 20186 Lavender Touch och 8565 Hope på bilden, kan brytas i LADY Minerals Revive. På vilden är väggen målad med LADY Pure Color 20186 Lavender Touch och taket med LADY Perfection 20186 Lavender Touch. Den högre väggen är målad med LADY Pure Color 8565 Hope.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Rustikt resultat

LADY Minerals Revive påförs med rulle och jämnas ut med spackelspade. Resultatet blir vackra, mineraliska väggar med unikt kulöruttryck och taktilitet. Här får du svar på ofta ställda frågor om LADY Minerals Revive.

Tips! Vid den första strykningen är det viktig att du täcker underlaget väl. Det innebär att du ska lägga på rejält med färg. Sträva inte för att få ett perfekt resultat i första omgång. Vid den andra strykningen kommer färgen att jämna ut sig.

Så här gör du

Hela processen kan göras under ett par dagar! Om detta är en ny produkt för dig, så rekommenderar vi dig att du läser på innan du påbörjar måleriarbetet. Här får du fler tips och råd.

Vackra kalkade väggar

Om du redan har släta väggar och vill få ett liknande uttryck, då är LADY Minerals kalkfärg rätt val. LADY Minerals kalkfärg kommer inte att jämna ut väggarna på samma sätt som LADY Minerals Revive. Kolla in de senaste kulörerna i LADY Minerals kalkfärg här!

JOTUN_LADY-Minerals_11130-Shade_Väggen är målad med LADY Minerals11130 Shade. Se hela kulörurvalet på vår hemsida!

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti
Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…

Lanseringsevent för LADY Minerals hemma hos Angelica Svanström

Vi har lanserat en ny färgkarta för LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive väggförnyare! Vad passar väl bättre än…

Kalkfärg hemma hos Emelie Sundberg

Fotografen och stylisten Emelie Sundberg ville skapa en levande känsla i vardagsrummet. Hon bestämde sig därför för att måla väggarna…