Så överraskar du din kärlek på alla hjärtans dag

Så överraskar du din kärlek på alla hjärtans dag

Den 14 februari är det alla hjärtans dag. Den dag vi uppmanas att visa vår kärlek extra mycket till andra. Det kan man göra på flera olika sätt – en kärlekshälsning, choklad, smycke, eller varför inte ett nymålat rum i kärlekens kulör? Skapa en varm och uppiggande zon i sovrummet med 20144 Grounded Red.  Väggen är målad med supermatta LADY Pure Color. 

Alla hjärtans dag

Vi har blivit influerade av USA och numera har alla hjärtans dag blivit en kärleksfull högtid, då vi uppvaktar de vi älskar allra mest. Men varje år kommer frågan, hur ska jag uppvakta min kärlek? Vi hjälper dig!

Den vackra gyllenröda kulören 20167 Welcoming Red är en behaglig ton med rosa inslag. 

Kärlekens färg

Färgen rött symboliserar eld, blod och givetvis kärlek. Ofta är alla hjärtans dag-gåvorna influerade av denna läckra ton, då den symboliserar just kärlek. Traditionella gåvor som en bukett med röda rosor, hjärtformad choklad, smycken, och restaurangbesök är vi alla bekanta med. Men, vi är villiga att lägga till ytterligare en kärleksförklaring på listan – ett nymålat rum i kärlekens kulör. En långsiktig och fin gåva, enligt oss. Här får du tips på kärleksfulla kulörer.

LADY-Pure Color 20143-Lively-Red

Läckra 20143 Lively Red är en pigg kulör i en mix av rött, rosa och orange. Den är fin att kombinera med vittoner, blått och även ton-i-ton med andra röda nyanser! 

Här kombineras 20143 Lively Red med 20144 Grounded Red på dörren och fodret. Visst blir det en vacker kombination? Väggen är målad med LADY Pure Color och dörrar samt foder med LADY Supreme Finish.

Röda kulörers effekt

Kulörer har en inverkan på oss och just de röda tonerna påverkar vårt humör och gör oss glad, pigg och kreativ. Samtidigt påverkar kulören vårt hjärta och vår hjärnkapacitet, då vi blir mer produktiva och hjärtat slår något lugnare. Röda toner gör oss även mer sociala, kraftfulla och passionerade.

Rött på rött. Väggen är målad med LADY Pure Color i 20144 Grounded Red.

2859 Whispering Red är en rogivande bränd rödton som gör sig läcker till en rad kulörer, såsom grått och beige.

Med den läckra kulören 2994 Heat får du helt klart ny energi. Denna ton gör sig riktigt fin till greige nyanser och bruna kulörer.  

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suverän finish – både på dörrar och lister
  • Extremt slitstark
  • Jämn och vacker yta
  • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Glad alla hjärtans dag!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Artispelisse – återbruk av gamla franska skatter

Artispelisse säljer vintagemöbler och inredning från Frankrike via deras onlineshop och nyöppnade butik i Varberg. Välkomna in och bli inspirerad…

Daniella Wittes nya hemmakontor

Välkomna hem till kreatören Daniella Witte. Med sin passion för vackra platser och miljöer som andas trivsamhet har Daniella nyligen…

Nu lanseras 20–30 – ett nytt co-living koncept

I städer som New York och Los Angeles är co-living spaces vitt etablerat, men trenden har ännu inte tagit fart…

Neutral bas med varma kulörinslag

Många trivs bra med en neutral färgbas i hemmet, men vill ändå ha några kulörta inslag. Här får du kulörchefens…

Favoritfärgen Minty Breeze i nya kombinationer

Är du en av dem som har favoritfärgen Minty Breeze på väggen hemma? Här ger vår kulörchef Nina dig hennes…

3 Days of Design – inredningsmässan för designtokiga i Köpenhamn

I början av september går inredningsmässan 3 Days of Design av stapeln i Köpenhamn. Ett mecka för designintresserade. Här ställer…