Ett rent och naturligt hem

Ett rent och naturligt hem

Trappan är gjord av kinesik poppel och det är kärestan till Nadia som har ritat och byggt den.
– Egentligen var det planerat ett rum inuti trappan, men vi hade inte hjärta att såga i det fina materialet. Den är min favorit!

Nadia Norskott är fotograf med öga för detaljer och naturligt ljus.
– Jag är helt uppfylld av att ha det harmoniskt runt omkring mig, med rena linjer, lite ljud och utan takljus.

Hon gillar att omge sig med fina naturmaterial och har nästan inga ägodelar som är gjorda av plast men är svag för vackra saker….

Köket i 8282 Vitpeppar
Nadia strävar hela tiden efter att ha det harmoniskt runt omkring sig, med rena linjer. Hon föll för LADY 8282 Vitpeppar som en lugn basfärg i lägenheten.

Planerade ett minimalistiskt hem

– Jag är inte så begeistrad i för skarpa färger utan gillar att hålla tonerna dämpade. När jag flyttade in här, planerade jag att ha ett minimalistiskt hem, men jag var tvungen att inse att jag är svag för vackra ägodelar och jag är alltför ofta på loppmarknader, berättar Nadia. Hon lägger mycket tid på att planera och skapa sina egna lösningar i lägenheten i Bodø.

Nadia Norskotts lägenhet
Valet föll på LADY 2992 Delightful Pink, inte för stark utan dämpad och varm.
2992 Delightful Pink
– Jag tänkte mycket på hur ljuset och skuggorna förändrade sig under de olika årstiderna. Arbetsrummet är målat i LADY Pure Color 2992 Delightful Pink.

Helhet i samma färg blev ett smart val

Jag valde dessa färger efter att ha gått igenom en lång process. Alltför lång, enligt min sambo. Det blev provmålat i alla rum för att se hur färgerna skulle passa ihop också när dörrarna står öppna. Jag tänkte mycket på hur ljuset och skuggorna förändrade sig under de olika årstiderna.

– Taket och fönsterkarmarna målades i samma färg, och det är ett av de bästa besluten jag tog. I vardagsrummet är det fem meter i takhöjd, så där var jag tvungen att gå på en ljus färg för att skuggorna inte skulle ta över hela det stora rummet vintertid.

LADY 8282 Vitpeppar
LADY 8282 Vitpeppar är en fantastisk färg, som upplevs helt vit men ger ett uns värme till rummet, så färgen inte upplevs som jobbig i starkt solljus.
Badrummet hos Nadia Norskott är målat i LADY 8282 Vitpeppar
I badrummet är det elegant och ljust, målat i LADY Aqua 8282 Vitpeppar, samma färg som i flera rum i lägenheten.
Lady 6352 Evening Green
– Jag valde dessa färger efter att ha gått igenom en lång process. Allt för lång enligt min sambo… I sovrummet har Nadia valt LADY Pure Color 6352 Evening Green.

Fotograferar inredning och livsstil

Nadia jobbar som fotograf med huvudfokus på reklam och inredning. Några av kunderna är IKEA, Jordan, Bo Bedre och D2 med fokus på inredning och livsstil.
– Mitt hittils största karriär-ögonblick var när jag fick mitt ansikte på omslaget av kinesiska ELLE, berättar Nadia. Hon reser mycket i jobbet och blir inspirerad av litteratur, TED-talks, vänner, natur och entreprenörer.

Nadia Norskott arbetar som fotograf
Nadia Norskott blir inspirerad av det rena och enkla. Hon arbetar som inrednings- och reklamfotograf för flera stora märken.
Foto: Nadia Norskott
Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Små grepp ger stora förändringar!

Återupptäck någonting av det fina du redan har genom att sätta samman det på ett annat sätt! Väggen har färgen LADY…

Våra vackraste röda färger

Rött ökar aptiten! Detta härliga kök har fått den smakfulla rödrosa färgen LADY 20120 Organic Red. Rött är passion Rött…

Äkta och naturligt med kalkfärg

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkfärgen är perfekt till den industriella stilen! Nu kan du få LADY Minerals kalkfärg i hela…

Våra vackraste gröna färger

LADY 8302 Lagerträd är en utmärkt grön färg att omge sig med i sovrummet. Sofistikerat och läckert med panel målad i…

Litet sovrum blir blått och mysigt

Karina valde LADY 4618 Kvällshimmel till sovrummet. Världens minsta sovrum? Inredaren Karina Lilleeng Holmen har kanske världens minsta sovrum, så när…

Bra färger till sovrummet

Hotellkänsla i sovrummet! Det här fina, varmblå sovrummet har fått färgen LADY Pure Colour 4143 Anemon. Designen är gjord av Karina L….

Go to top